Welkom

 

 

Ik ben Nawie van Nawies.nl en ik ben erg blij dat je mijn blog leest, of in ieder geval, een poging waagt.
Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met het schrijven van persoonlijke blogs.  In mijn dagelijks leven ben ik student en werknemer. Dit betekent dat ik zowel studeer als werk, en ik neem jullie met mijn blog graag mee naar mijn wekelijkse, het liefst dagelijkse avonturen.

Naast het studeren heb ik allerlei hobby’s, zoals koken, bakken, reizen en lezen. Bovendien babbel ik graag en houd ik enorm van nieuwe uitdagingen. Ik heb tijdens mijn studie dan ook allerlei dingen ondernomen, die vandaag ook de drive zijn achter het starten van een eigen blogsite.

Ik ben niet veel jonger dan 25 maar ook niet ouder. Ik kom oorspronkelijk uit Algerije, waardoor ik een deel van blogs ook toewijd aan de Algerijnse cultuur en keuken. De voornaamste reden hiervoor is dat ik de rest van Nederland wil laten kennismaken met Algerije en omdat ik zelf ook een groot fan van de diverse en unieke Noord-Afrikaanse cultuur. In Nederland ben ik opgegroeid en woonachtig in Noord-Oost Brabant (het leukste deel van Nederland). Ik ben getrouwd en ik kom uit een groot maar gezellig gezin.

Mijn blog is persoonlijk, dat betekent dat jullie meer over mij komen te weten door mijn blogs en ervaringen te lezen. Het is tot nu toe een uitdaging geweest om regelmatig iets te schrijven, ik hoop die uitdaging aan te kunnen gaan en er meer een gewoonte dan een struggle van te maken.

Ik schrijf in het Nederlands, misschien dat jullie af en toe een Frans of Engels berichtje langs zullen zien komen , maar dit is niet de bedoeling van Nawies. Ik schrijf voor heel Nederland, dus niet alleen voor studenten, fitgirls of moslims. Ik ben wel een studente die van gezond leven houd en ook nog eens moslim is, dus dat je die indruk af en toe wel krijgt kan ik begrijpen!

Benieuwd naar wat ik precies doe in het dagelijks leven? Lees hier meer over mijn bezigheden en misschien kom je wel op leuke en nieuwe ideeën.

 

Liefs,

 

Nawie