German Döner Kebab, de beste tip voor döner wereldwijd – (Check it out in London!)

0 $

Ooit gehoord van döner nachos? Ik niet! In deze zaak, waar je échte authentieke doner kebab kan vinden uit Duitsland, hebben ze voor maar £3,99 een nachos met doner snack, heerlijk geserveerd met kaassaus, tomaten-paprikasaus, verse donervlees naar keus (rund,kip of mix) en jalapeno pepers. Daarnaast krijg je ook nog eens drie andere sauzen die je erbij kan doen. Een heerlijke snack voor de lunch, of gewoon om gek te doen als tussendoortje.

Voor tussen de 4 en 8 pond kun je een heel menu kopen, bijvoorbeeld een broodje doner, een quisedilla doner of een andere lekkere snack. Vriendelijke dames, razendsnelle service en heerlijke smaken. De zaak is te vinden aan de achterzijde van Stratford Center, schuin tegenover de St. Johns Church.

Nadat ik thuiskwam van mijn reis naar Londen bezocht ik de website van German Döner Kebab en het bleek niet zomaar een döner zaak te zijn, maar het is de éérste zaak die een gezonde en bewuste keus heeft gemaakt bij het produceren en serveren van de gerechten en daardoor is het een wereldwijd succes. Met een eerste zaak in Berlijn zijn ze nu te vinden in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden, Qatar, Oman, Egypte en Bahrain. Met 100% puur vlees en natuurlijke producten proef je de beste kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Bovendien bevatten de meeste menu’s niet meer dan 500 calorieën, wat een groot verschil is met ‘normale’ kebabbroodjes die vaak tegen de 1000 calorieën aanzitten.

Je kan meer lezen over de zaak op hun eigen website: http://www.germandonerkebab.com/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *